Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Xin Zhao Guide - The Iron Seneschal


Απο πολλούς θεωρείται ίσως το καλύτερο "carry" στο παιχνίδι. Ακόμα και να μην το έχετε παίξει προσωπικά, σίγουρα θα έχετε δει στην ομάδα σας ή στην αντίπαλη ομάδα κάποιον Xin Ζhao να σκοτώνει και να κόβει ότι βρίσκετε στο περασμά του. Στα χέρια ενός έμπειρου παίκτη ο Xin Zhao είναι ένα πολύτιμο εργαλείο χωρίς σύγκριση. Το συγκεκριμένο build όμως είναι για αυτούς που δεν θέλουν να παίξουν τον Χin στα άκρα αλλά κάπως πιο συντηρητικά δίνοντας έτσι την ευκαιρία και να τον μάθετε καλύτερα και να μην "feedarete" αν τα πράγματα δεν πάνε τοσο καλά.


Runes:

Greater Mark of Desolation x9(Armor Penetration)


Greater Seal of Alacrity x9(Dodge)




Greater Glyph of Focus x9(Cooldown Reduction)




Greater Quintessence of Desolation x9(Armor Penetration)




Ability order:


Ability Level 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
league of legends ability Tireless Warrior Tireless Warrior

















league of legends ability Three Talon Strike Three Talon Strike

Xin Zhao lol ability









Xin Zhao lol ability Xin Zhao lol ability
Xin Zhao lol ability Xin Zhao lol ability
league of legends ability Battle Cry Battle Cry
Xin Zhao lol ability




Xin Zhao lol ability
Xin Zhao lol ability
Xin Zhao lol ability Xin Zhao lol ability




league of legends ability Audacious Charge Audacious Charge Xin Zhao lol ability

Xin Zhao lol ability Xin Zhao lol ability
Xin Zhao lol ability
Xin Zhao lol ability








league of legends ability Crescent Sweep Crescent Sweep




Xin Zhao lol ability



Xin Zhao lol ability



Xin Zhao lol ability







Items order:

Mercury's Treads->Youmuu's Ghostblade->Wriggle's Lantern->Frozen Mallet->The Black Cleaver->Banshee's Veil ---> Optional(Infinity Edge)

>>>>>>>>>>>>>>>




Masteries:


Summoner Spells: Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το Flash είναι απαραίτητο για τον Xin Zhao καθώς δεν έχει οποιοδήποτε μηχανισμό διαφυγής. Αν δεν σας αρέσει το Flash τότε Ghost. Σε συνδυασμό με Exhaust ή Ignite.

Δυο λόγια για τα αντικείμενα: Οι μπότες Mercury είναι μια καλή βοήθεια στην αμυνά σας καθώς εκτος απο το magic resistance που δίνουν, μειώνουν γενικά όλα τα slow,taunt,stun,fear κτλ κατα 35%! Το yoummu's είναι ιδανικό αντικείμενο για κάθε fighter καθώς δίνει τα πάντα +30 attack damage, +20 armor penetration, 15% reduce cooldown, +15% critical chance και όλα αυτά μόνο με το passive. Όταν ενεργοποιηθεί παίρνετε +20% movement speed και +50% Attack Speed για 4 δευτερόλεπτα! Απλά ιδανικό για τον Xin! Το Lantern θα σας βοηθήσει με το lifesteal και το ward που σας δίνει. Το Frozen Mallet είναι κατεξοχήν το καλύτερο αντικείμενο στο build που θας σας βοηθήσει και στην άμυνα και στην επίθεση. Για το Black Cleaver δεν χρειάζεται να πω τίποτα, Attack Damage και Attack Speed τα κύρια χαρακτηριστικά του Xin δηλαδή. Και για bonus μειώνει και το armor των αντιπάλων ωστέ να "μαλακώνεται" τα αντίπαλα tank. Το Banshee's θα σας δώσει στο late game έναν ακόμα λόγο για να μην "ψοφάτε" τοσο εύκολα! Για τους πιο επιθετικούς υπάρχει και το Infinity Edge βέβαια!





6 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι είναι πιο αποτελεσματικό να βάλει κανείς runes για critical chance, damage και health και να βγάλει τα items: doran's blade, bersekers greaves, zeal-->phantom dancer, hextech gunblade, phantom dancer, bloodthirster ή δεύτερο hextech ή infinity edge ή αν δεν φτάνουν τα λεφτά κανένα άλλο item για damage+ability power. Αλλά εγώ προτιμώ δεύτερο phantom, λόγω του ότι ανεβάζει critical chance και με 2 phantom dancers σκας πολύ critical

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα items αν έχεις κάνει τρελό early game και έχεις φτάσει σ' ένα score 7/0, οπότε κόβεις πάρα πολύ και άφοβα. Αν το game είναι πιο απαιτιτικό είναι πολύ σωστό μετά το πρώτο phantom να βγάλεις ένα frozen mallet και μετά hextech

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν και απο πολλούς θα δούμε να παίζουν τον Χιn με διαφορετικά builds πιστεύω πως για να εκμεταλευτείς 100% τον παίκτη αυτο έχεις δύο επιλογές σαν dps με life steal + armor penetration δηλαδή phantom,blood,black cleaver + infinity ,starks στο end game η πιο πολύ με armor penetration με last whisper,black cleaver,phantom klp..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 Bloodthrister 1 black cleaver 1 Infinity Edge
    Phantom Dnace kai eisai tzi-tzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. guys egw paizw me:dorans1 berzekers2 thirster i cleaver3 thirster i cleaver (oti dn exw ftiaxei)4 phantom dancer5 wits end6( an exeis magous antipalous p se kwvoun)kai telos infinity edge(poulwntas dorans

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "μαλακώνεται" δλδ θα με βλέπει το αντίπαλο tank και θα λιώνει από μόνο του ? πφφ αμόρφωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή