Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Urgot Guide - The Butcher Hunter



Ο Urgot είναι ένας AD range χαρακτήρας, ο οποίος συνδυάζει πολύ damage και με τη βοήθεια του shield και του slow ανεβάζει πολύ το survivability του. Όσοι θέλουν να παίξουν range fragile χαρακτήρα σκέφτονται πως θα τους σκοτώνουν γρήγορα και πως θα γίνονται το πρώτο focus.Ο Urgot σε κάποιο βαθμό "αντέχει" και μπορεί να ξεφύγει πιο εύκολα από άλλους. Αυτό που είναι πιο δύσκολο στον Urgot είναι η ultimate του,που αν δεν γίνει σωστά το πιο πιθανόν είναι να πεθάνει.




Items:

Manamune -> Ionian Boots -> Youmuu's Ghostblade -> Bloodthirster -> Frozen Mallet -> Banshee's Veil

>>>>>>>>>>



Runes:


Greater Mark of Desolation x9(armon penetration)




Greater Seal of Replenishment x9(mana regen)



Greater Glyph of Focus x9(cooldown reduction)



Greater Quint of Fortitude x3(Health)

Επίσης στα Quint μπορείτε να βάλετε και armor penetration αν θέλετε να παίζετε πιο επιθετικά.



Προτεραιότητα abilities:

1. Hyper-Kinetic Position Reverse
2. Acid Hunter
3. Terror Capacitor
4. Noxian Corrosive Charge




Spells:

Flash,Teleport,Ghost,Ignite είναι αυτά που παίρνω εγώ .


Masteries:




Tips:


  • Το Acid Hunter μαζί με το Noxian Corrosive Charge συνεργάζονται και αν ο στόχος που θέλετε να πετύχετε έχει το poison του Noxian Corrosive Charge τότε "κλειδώνει" τον στόχο και τον πετυχαίνει σίγουρα(και με πολύ μεγάλο range),οπότε αν δεν είστε καλός στο σημάδι με αυτό το combo θα είστε μια χαρά.
  • Το άλλο combo είναι την ώρα που έχετε την ασπίδα(Terror Capacitor) ενεργή οποιοδήποτε ability ή ακόμα και το auto attack κάνει slow αυτόν που βαράτε.Πολύ καλό για να κυνηγήσετε ή για να ξεφύγετε και μαζί με το προηγούμενο combo για να ρίξετε ακόμα περισσότερα Acid Hunter χωρίς να αστοχήσετε.
  • Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω για την ulti είναι αρκετή εξάσκηση (τώρα που υπάρχει και το Co-op vs. AI για τα teamfight χωρίς να σας βρίζει κανείς).Αν θέλετε μόλις κάνετε την ulti κάντε flash πάλι στο σημείο που ήσασταν πριν ή μέχρι να την μάθετε καλά κάντε την μόνο αν είναι μόνος του ο αντίπαλος.
  • Αν βρεθείτε 1vs1 με κάποιον μην διστάσετε να κάνετε την ulti, δίνει πολύ armor και magic resistance και κάνει slow.Θα σας βοηθήσει να σκοτώσετε ή να φύγετε.
  • Τέλος μην ξεχνάτε πως το passive του μειώνει το dagame που κάνουν οι αντίπαλοι και το αποκτούν αφού τους έχετε βαρέσει,πολύ καλό σε περίπτωση που σας κυνηγάνε για να σας κάνουν λιγότερο damage.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου